Ауралит

Снимките показани по-горе са на реалния продукт който ще получите. Тъй като това е единствен по рода си уникат, не отлагайте поръчката си, за да избегнете разочарованието да пропуснете да го имате. Нищо не е по-специално от притежанието на уникален кристал или ръчно изработено бижу с натурален скъпоценен камък.

  • Свойства
  • Описание
  • Мнения
  • Полезни съвети
Рейтинг:

Висулка с естествен Ауралит 23

Произход - Канада

Сребро 925

Размери - 32х17мм.

Цена - 85лв.

Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...

Ауралит 23 е новооткрит лечебен минерал. На пръв поглед този минерал прилича на Аметист и лесно може да бъде объркан. Ауралит съдържа в до 23 различни минерала в себе си, и затова често е наричан и Ауралит-23. Кристалите наподобяват слоеве и фантоми на тези 23 минерала, а именно - Титанит, Какоксенит, Лепидокрозит, Айоит, Хематит, Гьотит, пиролузит, Злато, Сребро, Платина, Никел, Мед, Желязо, Лимонит, Сфалерит, Ковелит, Халкопирит, Гиалит, Епидот, Борнит и Рутил. Кристалите Ауралит-23 са образувани преди около 1.2 млрд. години и се добиват в Канада. Смята се че метеоритите коите се сблъсквали със земната повърхност по това време са донесли и доста редки елементи които се разтворили и вградили при растежа на кристалите Ауралит. Ауралит е много мощен камък за свързване и балансиране на енергиите. Вярва се че, Ауралит помага при проблеми със съня и носи състояние на дълбок мир и отпочиналост.

Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Оценка:
Име:
Коментар:

Подобни продукти

Любопитно

Значение на Камъните

През вековете много култури са дали своя принос към легендите и науката за скъпоценните камъни. Тези невероятни природни продукти са вдъхновили философите и мистиците да приписват необичайни свойства на специалните минер...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.