• Свойства
  • Описание
  • Мнения
  • Полезни съвети
Рейтинг:

Натурален Целестин - кристали

Произход - Мадагаскар

Размери - 2-3см.

Цена за 1бр. - 5лв.

Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...

Целестинът, е почитан за неговата висока честота и Божествените енергии, и е известен като мощен лечебен кристал. Целестин може да позволи на човек лесно да мине през травматичен период. Целестин може да ви освободи от стреса, тревожността и обсесивното поведение. Това е идеалното минерал за певци, актьори или говорители, тъй като енергията ще облекчи всякакъв вид сценична треска или нервност. Целестин дава кураж на тези, които страдат от агорафобия (страх от тълпи) или публично говорене. Може да бъде от полза за срамежливи или плахи деца да опитат нови преживявания. Целестин носи хармония и баланс, и ще помогне на титуляра в намирането и поддържането на вътрешен мир. Неговата способност да увеличават божествена интуиция прави Целестин особено полезна за практиката рейки. Целестин е чудесен посредник за дълбоки състояния на медитация, помага за успокояване на ума и да го отворите за комуникация от по-висшите реалности. Целестин е идеален спътник за използване по време на сън. Това ще помогне в припомнят не само съня, но също така и специфичните детайли на съня. Информация, предадена по време на състоянието на сън също ще бъде припомнено, с перфектна яснота. Целестин изпраща енергия към органите на висшите чакри, подпомага заздравяването на разстройства като мозъчни дисбаланси, клетъчни нарушения и заболявания на очите, ушите, носа и гърлото. Целестин може да действа и като детоксикатор и облекчаване на болката. Моля, имайте предвид, че Целестин е много крехък и трябва да се борави внимателно. Не съхранявайте тези минерали на пряка слънчева светлина, тъй като цветът им ще изчезне.

Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Оценка:
Име:
Коментар:

Подобни продукти

Любопитно

Флуорит

Колекционерският Камък Флуоритът е най-популярният минерал сред колекционерите на минерали редом с кварца. Прочут с огромното си разнообразие от цветове, той често е наричан „Най-цветният минерал на света”...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.