• Свойства
  • Описание
  • Мнения
  • Полезни съвети
Рейтинг:

Кристали Черен Кианит

Размери - 7-10х3-5см.

Произход - Бразилия

Цена за 1бр. - 20лв.

Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...

Черния Кианит е пълен с лечебна енергия. Черният Кианит е сред любимите минерали на енергийните лечители. Черно кианит може да бъде поставен на всяка чакра, за да изпратите лечебна енергия към всички дупки в чакрите и аурата. Черният Кианит също може да помогне за отваряне на линиите за комуникация между хората. Парче Черен Кианит с вас може да ви помогне в ситуации на конфликт или неразбирателство. Използвайте Черен кианит за заземяване по време на привеждането в съответствие на чакра или медитация. Черния Кианит работи с всички чакри, като се фокусира най-много на коренната чакра. Много лито терапевти ползват Черен Кианит, защото може да бъде заземяван и енергизиран в същото време. Черния Кианит е отлично средство за медитация. Медитирането с Черен кианит може да помогне на човек да излезе с важни прозрения в резултат от изследване на подсъзнанието. Черния Кианит също може да помогне на човек да предвиди как сегашните му действия оказват влияние върху следващи животи. Като цяло, Черния Кианит предава и усилва високочестотни енергии, което го прави чудесен камък за медитация. Кианит изчиства и ви успокоява в подготовка за медитация, и съдейства за получаване на интуитивни и психически мисли, както и мечтата отзоваване.

Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Оценка:
Име:
Коментар:

Подобни продукти

Любопитно

Фосили

Фосилите са вкаменени останки от растения или животни, които са умрели преди милиони години, с течение на времето, са се вкаменили. Минерали, като кварц, ахат, яспис, и т.н., често се смесват със седименти, която да дове...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.