Мусковит

Мусковит

Най-често се среща под формата на люспести и слоести агрегати. Той е от групата на слюдите,минерал със слоеста структура и способност да се разделя на тънки прозрачни или просветляващи пластини,които пропускат светлина.Основно се добива във вид на плчки в Индия и Бразилия.Цветовете,в които се среща са бял,сив,зелен,жълт,кафяв,розов и виолетов.

Подходящ е за всички зодии,с изключение на Скорпион и Везни.

Мусковитът е отразяващ камък,даващ огледален поглед назад,който ви позволява да откриете собствените си проекции.Той ви позволява да видите,че нещата,които не харесвате у другите,всъщност са ваши качества,които не можете да приемете.Мусковитът е полезен за страдащите от дислексия и объркването на посоките ляво и дясно.Помага за създаването на оптимистичен поглед към бъдещето и оценка на уроците от миналото.Във физически аспект той подобрява външния вид,придава лъскавост на косата и блясък в очите.Специфичните цветове притежават освен основните характеристики и допълнителни:

-розовия – той е най- ефективния кристал за осъществяване на връзка със света на ангелите;

-виолетовия – издига съзнанието до по-висока вибрация;

-белия и сивия – пазят собственика си опасност от измръзване;

- кафявия и жълтия – свързани са с финансовия късмет и с успеха;

- зеления – прави човек по-спокоен и добър.

Продукти от магазина

Любопитно

Фасетирани Камъни

В наши дни повечето прозрачни скъпоценни камъни са фасетирани – оформени с няколко плоски равнини, познати като „фасети”. Добре направеното геометрично разположение на фасетите отразява светлината както...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.